×

Bestellingen en facturering

Orders kunnen geplaatst worden via onze web winkel. U kiest de gewenste artikelen en plaatst deze in uw winkelwagen. Vervolgens kiest u voor het afronden van uw bestelling. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een account aanmaken of u kiest voor eenmalige aankoop, u hoeft dan geen account aan te maken.

Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u voor de volgende betaalmethodes kiezen:

iDeal Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Na het autoriseren van de betaling wordt het bedrag van uw bankrekening afgeschreven en ontvangen wij bericht dat de betaling voltooid is. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.
Op-rekening Voor bestellingen > 250 Euro. Na aflevering van de bestelling ontvangt u een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Tijdens het plaatsen van de bestelling dient een geldig BTW nummer ingevoerd te worden.
Vooruit Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een factuur per email. U maakt het op de factuur vermelde bedrag over naar onze bankrekening, na ontvangst van uw betaling worden de artikelen verzonden

Na ontvangst van de order sturen wij u een bevestigings-email waarin wij uw order bevestigen en de levertijd doorgeven.

Als de artikelen verzonden zijn ontvangt u daar bericht van. Indien uw bestelling niet binnen 3 dagen afgeleverd wordt verzoeken wij contact op te nemen.

Meer informatie over de verzendwijzen kunt u vinden op onze pagina over verzending en levering.

© 2006-2024 DIVIZE b.v.