×

Over DIVIZE

DIVIZE is opgericht in 2006 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van industriële elektronica. Sinds 2006 zijn de producten van DIVIZE aan vele klanten verkocht. Een selectie:
DIVIZE customers

DIVIZE Voorschoten DIVIZE is gevestigd in een modern kantoor met werkplaats op industrieterrein Dobbewijk in Voorschoten.

De standaard producten van DIVIZE zijn leverbaar via de webshop. Hier vind u ook uitgebreide informatie over deze producten en kunt u direct bestellen. Wij maken ook producten op klantspecifieke wensen, daarnaast is het mogelijk om onze standaard producten aan te passen aan uw wensen. Deze aanpassingen kunnen bestaan uit een ander front met uw logo, aangepaste functionaliteit of volledig nieuwe functionaliteit. Neem hiervoor contact op via info@divize.nl Voor de ontwikkelwerkzaamheden beschikt DIVIZE over de beste apparatuur en ontwikkel tools. De producten van DIVIZE hebben inmiddels hun weg gevonden naar vele tientallen klanten in alle mogelijke industrieën zoals hydraulische, maritieme, mijnbouw en textielindustrie over de hele wereld.

WD601 WatchdogFPGA data aquisitieLogic analyzer

TESTKASTEN.

Testpaneel DIVIZE levert ook complete testpanelen voorzien van mA gevers en andere simulators om besturingssystemen te testen. Deze systemen worden vooral gebruikt voor het testen en valideren van Software. Gebruik van een test systeem levert grote voordelen op omdat de besturingssoftware al in de fabriek getest kan worden. Hierdoor kan de kwaliteit van de software aanmerkelijk verbeterd worden en wordt de inbedrijfnametijd op locatie verkort. Deze testkasten worden niet via de webshop verkocht. Mocht u interesse hebben in een dergelijke testkast dan kunt u contact opnemen via info@divize.nl. Wij maken dan een afspraak om de specifieke wensen te bespreken waarna vrijblijvend een offerte wordt gemaakt.
© Divize b.v. ; 15-2-2011 Laatste wijziging: 19-5-2020.
© 2006-2024 DIVIZE b.v.